Cara Mudah Tambah 200,000 Follower Twitter

Bagi sesiapa yang ada akaun Twitter, sudah tentu mereka akan dapati agak susah untuk dapatkan Twitter follower kan. Kejap follow, kejap unfollow. Memang ada banyak cara untuk dapatkan Twitter follower, salah satunya ialah jadi famous.

Kenapa perlu bilangan Twitter yang ramai?

Jika anda buat duittarget="_blank" rel="nofollow" href="http://www.ashadee.net/go/50109/websites?tid=bearnic7">duit dengan ads impression seperti Sponsored Tweet, maka anda perlukan jumlah follower yang ramai. Begitu juga bagi Churp Churp. Kan ada Churp Churp yang bayar berpuluh ringgit bagi satu tweet yang punya banyak followers? Atau anda mungkin mahu apply akaun Ad.fly, jadi anda pun perlukan ramai followers juga.

Selain itu, ia menunjukkan kredibiliti sesebuah perniagaan. Lagi banyak follower, lagi best la orang nampak walaupun hakikatnya tidak begitu. Ia lebih kepada imej sahaja. Boleh anda bayangkan, jika Maybank punya hanya 100 followers? Tentu tak patut bukan. Jadi supaya ia kelihatan lebih mantap, kena tambah follower.

Ada cara yang susah, iaitu tweet perkara-perkara yang best. Dari situ anda akan dapat followers. Cuma cara itu agak perlahan kerana perlukan kerja kuat dan usaha yang berpanjangan.

Jika anda nak cepat, buat macam ni. Beli sahaja follower anda (klik).

SponsoredTweets referral badge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>