Filem Hina Islam – ‘Innocent of Muslims’ Memang Kurang Ajar

Baru sahaja saya di Youtube, menonton sedikit scene dari filem menghina Islam dan menghina Nabi Muhammad SAW. Saya tonton sikit sahaja, terus dah menyirap.

Harap-harap, ada orang pergi bunuh pembuat movie tersebut. Saya malas nak share video dari filem menghina Nabi Muhammad itu. Kalau anda nak tengok, terus sahaja ke Youtube dan cari sendiri “Innocent of Muslims”.

Filem gila babi itu dibuat oleh seorang yang gila babi, siapa lagi kalau bukan Israeli. Dia ni mungkin wajib dibunuh juga supaya kita boleh duduk aman damai.

Sekarang, penerbitnya (dari bacaan saya) sedang menyorok di satu lokasi yang tidak dinyatakan. Sambil-sambil menyorok tu masih lagi duk cakap “Islam is a cancer”. Hey Sam Bacile, aku doakan kau mati cepat-cepat kena kanser otak.

Siapakah Sam Bacile?

Sam Bacile ialah fake identity (klik). Menggunakan nama samaran dan mengupload trailer 14 minit filem menghina Nabi Muhammad SAW di Youtube.

Filem tersebut menelan belanja USD5 juta dan dibiayai oleh 100 ekor Yahudi.

filem hina nabi muhammad

Kerana filem ini juga, konsulat Amerika dan tiga kakitangannya di Benghazi, Libya dibunuh. Di atas, gambar seorang lelaki mengangkat tangan berpuas hati selepas menyerang kediaman konsulat USA.

Bro, gih buat benda sama kat Sam Bacile dan Terry Jones pulak!

Update: Pemuat naik video Innocent of Muslims ditangkap hari ini di California (klik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>